OM OSS

Christiania Karriere er et rekrutteringsbyrå i Oslo sentrum, og startet sin virksomhet i 2006.

Av vår erfaring er rett rekruttering det viktige første steget mot suksess i en bedrift, både for arbeidsgiver og arbeidstaker.

Vår visjon er å gi rett jobb til rett kandidat. Dette kan høres selvsagt ut, men de fleste mennesker med erfaringer fra rekrutteringsbransjen vet at fremskaffing av jobb ikke er like enkelt som det kan høres ut.

Til enhver tid har nyansatte, håpefulle arbeidstagere sin første arbeidsdag i vente. Noe som for mange uheldigvis skal vise seg å ikke være rett stilling. Kostnadene for arbeidsgiver er store når dette skjer. Samtidig kan konsekvensene for arbeidstaker være dramatiske på et personlig plan.

Siden Christiania Karrieres oppstart, har vi sett det som vårt spesialfelt å rekruttere rett kandidat til rett stilling, dette er uavhengig av bransje. Etter erfaringer med både arbeidstakere og arbeidsgivere, så vi et behov som gjorde plass for et rekrutteringsbyrå i Oslo som satte utfordringen i høysetet. Vi sikter derfor på en større treffsikkerhet enn konkurrenter vi liker å sammenligne oss med.

Vi har spesialisert oss på stillinger innen bransjer som markedsføring, salg, IT, prosjektarbeid, kundeservice og administrasjon.

Alle bransjer trenger en dyktig markedsfører, en drivende selger, en god økonom, en serviceinnstilt kundebehandler og en innovativ utvikler.

I løpet av våre åtte år som rekrutteringsbyrå har vi rekruttert over 1.800 dyktige mennesker til ledende selskaper i Oslo og omegn innen ulike bransjer.

I følge kandidater ligger vår styrke i vårt gjennomtrengende kandidatfokus. Tilbakemeldinger vi ofte får er at vi har god forståelse for kandidatenes ønsker og behov. 

Christiania Karriere har også utvidet et tverfaglig samarbeid sammen med Mostad Consulting Group, for å tilby bedrifter og privatpersoner et helhetlig tilbud.

Les mer om vårt tverfaglige tilbud under avsnittet "Kompetanseutvikling".

 

Kompetanseutvikling for bedrifter og kandidater

Christiania Karriere har lang erfaring innen rekruttering, salg, ledelse, og kompetansebygging.

Christiania Karriere har lang erfaring innen rekruttering, salg, ledelse, og kompetansebygging.

Del: